Még élt, amikor egy ablakból a Rákóczi útra esett

baleset
2013 november 23., 13:55
  • Órákig hevert egy holttest a budapesti Rákóczi úton szombat dél körül.
  • Egy szálloda ablakából esett ki.
  • A járókelők fotózták, de csak egy ember ment oda hozzá.
  • Mire a mentők megérkeztek, már nem élt.

Valamivel fél tizenkettő előtt valaki kiesett egy szálloda ablakából, a Rákóczi útra. Meztelen volt.

Az eset helyszíne a Google műholdas térképén:


View Larger Map

A rendőrség eddig annyit árult el, hogy "közigazgatási hatósági eljárás" van. Ez arra utal, hogy az áldozat szerintük öngyilkos lett, vagy balesetet szenvedett.

A környékbeliek többsége szerint 35-40 év közötti kopasz férfi volt. Még élt, amikor az aszfaltra zuhant.

Sokáig csak kerülgették a forgalmas úton az autók. Sokan odamentek, fényképezték, valaki arról beszélt, hogy posztolja is azonnal a Facebookra, azonban csak egyetlen ember ment oda a vértócsában heverő áldozathoz.

osvat

A szállodából egy takarót küldtek ki, először azzal borították be.

A rendőrség érkezett meg először, a mentők csak 20 perccel a zuhanás után jöttek a helyszínre, van aki szerint fél órát is eltartott, mire megjöttek.

Addigra a férfi meghalt.

Legalább két és fél órát hevert az úttesten, délután kettő körül szállították el. A takaró után fekete zsákba helyezték, majd a rendőrök paravánt szereltek a holttest köré, így a kíváncsi szemek egy idő után már nem bámulhatták.

A tragédia a Blaha Lujza tér közelében, Budapest egyik legforgalmasabb útján, a belváros szívében történt.

Szemtanú olvasónk ezt látta:

szemtanu1

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.