Utaztatás van Fóton is!

POLITIKA
2013 november 24., 13:02
comments 6

Nincs már időközi választás feljelentés nélkül, most Fóton merült fel az utaztatás erős gyanúja.

A vasárnapi időközi fóti választásnak még tétje is van (szemben a hisztérikus kora őszi bajaival) mert polgármestert és egy képviselőt is választ a város, és ha mindkét helyet az ellenzék viszi, akkor vége lesz a fideszes többségnek.

Bár ez eddig sem volt az igazi a Pest megyei városban, hiszen a mostani választást azért kellett kiírni, mert sokadszorra is összevesztek a kormánypárti fóti politikusok.

A Fidesznek nincs is saját jelöltje, az egyik civil szervezet elnökét támogatja a párt.

A Jobbik szerint valakik utaztatnak, busszal viszik az embereket  Sikátorpusztáról, és erről már szombaton is raktak ki szórólapot.

Utaztatni tilos, mert az önkéntesség elvét sértik vele. Baján az egyik körzetben éppen utaztatás miatt kellett megismételni a választ. Akkor a fideszes jelölt érdekében utaztattak, most még nem nyilvános, hogy ki lehet a szervező.

A Jobbik aggodalmát osztja a helyi választási bizottság is. A szavazókat Sikátorpusztáról szállító fehér Volkswagen busz ügyében megállapították a jogsértést, és szintén büntető feljelentést tettek választási csalás miatt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.