Szegedi fiatal lehetett a Blaha Lujza téri öngyilkos

Budapest
2013 november 26., 09:06

blaha2

Szabolcsnak hívták, és 29 éves volt, írja a Délmagyarország arról a férfiról, aki szombaton lett öngyilkos a Rákóczi úton. Barátai és ismerősei közül senki sem vállalta a nyilvánosságot, de névtelenül azért meséltek róla.

"Néhány éve költözött Budapestre. Előfordult, hogy szerelmi bánatában öngyilkossággal fenyegetőzött, de a fővárosban teljesen kifordult magából. Olyan volt, mintha átmosták volna az agyát. Szegedi ismerőseivel szinte minden kapcsolatát megszakította" - mesélte az egyikük.

Szombaton mégis többen keresték, mert aznap volt a születésnapja. "Mindenkinek azt mondta, hogy vidéken lesz. Ennek ellenére kivett két szobát a Blaha Lujza térnél. A barátnőjével aludt, aki reggel dolgozni ment" - mesélte a barát.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.