Norbinak sem ment át sok az egész Doboz-ügyből

Média
2013 november 27., 09:26

Miközben az teljesen érthető, ha valaki nem ért egyet az ingyenes lánybelépők beszüntetésével a szórakozóhelyeken, meg azt is gondoljuk, hogy a kérdésről szóló vita igen termékeny is lehetne, közben mégsem lehet nem fennakadni azon a borzasztó kínos reakcióáradaton, amit Teczár Szilárd fellépése és az Egyenlő Bánásmód Hatóság döntése idézett elő.

 Fiatal lányok és nők ezrei fizethetnek többet a bulizásért a jövőben Teczár Szilárd Ha-Ha-aktivista kártékony trollkodása miatt. Teczár elérte, hogy az Egyenlő Bánásmód Hatóság elmeszelje a Doboz nevű szórakozóhely nőket érintő pozitív diszkriminációs gyakorlatát, miszerint a lányoknak nem kell a belépőjegyért fizetni. A Fidelitas Teczár Szilárdnak adja az "Év Buzgómócsingja" díjat, amiért megtalálta a zavaró piaci rést az általa képviselt szélsőséges liberális eszmék számára. A jövőre nézve szerencsésebbnek gondolnánk, ha a fiatal gárdisták tagjai középületek, hidak és tantermek elfoglalása, valamint a lovagiassági szabályok megváltoztatása helyett inkább hasznosabb elfoglaltságot keresnének maguknak.

norbi1

A zseniális "Aki Nő és egyetért, az megosztás és lájk!" zárómondat nem volt elég, még egy gyors kommentben össze is kellett foglalni, pontosan mit is gondol Norbi az egész ügyről:

norbi2

Nagyjából itt tart most a történet, de még nem mondott semmit a döntésről Deutsch Tamás, és Bayer Zsolt sem írt még róla a Hírlapban, szóval még korai lenne kiosztani a legostobább hozzászólás díját.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.