MSZP: Ha hoznak nekünk egy papírt a Jobbik aláírása nélkül, támogatjuk a NAV-bizottságot

POLITIKA
2013 november 29., 15:28
comments 5

"Amennyiben hétfőn az LMP egy olyan ívet hoz be a parlamentbe, amelyen 30 aláírás szerepel, és azok között nincs ott a Jobbik egyetlen képviselőjének neve sem, az MSZP-frakció szavatolja, hogy mind a 48 tagja megadja az aláírását" - közölte Lukács Zoltán, a párt frakcióvezető-helyettese.

"Egyúttal egyenként végigkérdezzük a Fidesz minden képviselőjét, hogy támogatja-e a botrány kivizsgálását. Ugyanezért kezdeményezzük, hogy név szerinti szavazással dőljön el, hogy a parlament elfogadja-e a bizottság felállításáról szóló kezdeményezést." A pártnak tehát most ez a válasza az itt leírt helyzetre.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt