Összeállt a Deutsch-Schobert Norbi-tengely Teczár-ügyben

Média
2013 november 29., 08:50

schobert

Vajon mi lehetett az a tartalom, amire Norbi csak egy hatalmas PLUSZ EGYET, egy óriási lájkot, egy gigantikus ENNYIKÉT, egy hozzáadott érték nélküli reblogot tudott nyomni?

egyetertek

Természetesen egy újabb Nagybetűs Vélemény a Teczár Szilárd kontra Nők-ügyben (amiről egyébként korábban Norbi is fontos Véleményt tett közzé!), egyenesen Deutsch Tamástól, aki meglátta a buzifától az erdőt, és nem az aktivistának, hanem egyből az Egyenlő Bánásmód Hatóságnak megy neki.

tamas

A Vélemény itt olvasható, de ha ez egy így megy tovább

lassan nekünk is meg kell majd szólalnunk az ügyben!!!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.