Autóbalesetben halt meg a Halálos iramban főszereplője, Paul Walker

Tbg
baleset
2013 december 01., 07:23
comments 40

f40e7b1c-191b-4f17-9551-c6aeff9cfbb3_Fast-_-Furious-6-walker-launch

Saját Porschéjében lelte halálát a 40 éves Paul Walker, aki a Halálos iramban filmek egyik főszereplője volt. Az autós sorozatban Vin Diesellel játszott együtt, rendőrt alakított.

Walker egy, a Fülöp-szigeteki tájfun áldozatainak rendezett jótékonysági eseményen vett részt új Porsche GT-jével, amivel időnként elment barátaival furikázni. Az autót egy rajongói oldal szerint nem is ő vezette.

A Porsche egy oszlopnak hajtott és kigyulladt. A baleset Santa Claritában, Kaliforniában történt. A halálhírt a stúdió is megerősítette.

Walker Kaliforniában született és már kétévesen modellkedett, a tévében 12 évesen tűnt fel. A nyolcvanas években horrorfilmekben és thrillerekben játszott, az első nagyjátékfilmje a Ökörikrek c. vígjáték volt (Meet the Deedles).

photo_camera Fotó: AFP

A nagy áttörést a Halálos iramban első része hozta meg neki 2001-ben. 2006-ban a Clint Eastwood által rendezett A dicsőség zászlajában is feltűnik. Komolyabb kirikai elismerést kap a Halálos hajsza c. film főszerepéért (Running Scared). Független filmben is játszik, a Lazarus-tervben (Lazarus project).

Időről időre visszatért a Halálos iramban sorozathoz, aminek éppen a hetedik részén dolgozott, de további három részt terveztek még. Idén kapott szerepet a Hitman c. filmben is, ahol Agent 47-et alakította.

(Defamer)

Update: hülyeségek javítva.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.