"Addig ütötték, míg el nem ájult"

bűnügy
2013 december 02., 20:04

A 444 olvasóinak beszámolói a hétfő esti lövöldözésről.

photo_camera Olvasónk felvétele

"A taxi elé bevágott az első kocsi (villogó kék fényt használva) a taxis megállt, illetve a taxit követő kocsik is, mint ahogyan az a képen is látszik. Később kiszedték a fickót a kocsiból, és kegyelmet nem kímélve ütötték. El is ájult az ütésetektől. Legjobb tudomásom szerint nem a fickó lövöldözött, mert magánál sem volt ... Szerintem a TEK-esek néztek be valamit, és sült el az egyik maszkos fegyvere ..Egyébként a kommandósok a taxis csomagtartóját is kinyitották - természetesen ügyelve, hogy lehet hogy ott van még valaki."

Egy másik olvasónk így emlékszik.

"A ferencieken voltam amikor történt. A letartóztatott srác biztos nem lőtt, őt rögtön kihúzták a taxiból és másodpercek alatt a földön feküdt. Ezután pár perccel lehetett hallani egy durranást. Szóval "lövöldözés" nem volt."

Összefoglalónk a történtekről errefelé.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.