Végre valaki bemutatja a sündisznók bulis oldalát is

ÁLLAT
2013 december 17., 08:53
comments 6

Vannak, akik azt gondolják, hogy a sündisznók utoljára 1991-ben voltak menők, amikor megjelent a Sonic (the hedgehog - a szerk.). Mások ugyanakkor hisznek abban, hogy a sündisznók igazából mindig menők maradtak, bármit is próbált meg a baloldali világhazugság elhitetni a magyar családokkal.

sün

Az utóbbiak igazát bizonyítja a tokiói fotós, Cukamotó Sóta, és háziállata, Darcy. A hedgehográfus (nem én találtam ki, hanem ő) Instagramja a legnagyobb buli, amiben eddig sünök szerepeltek.

sün

sün

sün

sün

sün

sün

sün

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.