18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Porn Time - Erre vertük 2013-ban

életmód
2013 december 21., 12:21
comments 5

Előállt évi rendes statisztikáival a Pornhub, és mindent, de tényleg mindent elárul az emberiség libidóval rendelkező részének pornófogyasztási (értsd: önkielégítési) szokásairól. Itt vannak a megdöbbentő részletek:

  • Augusztus hozza a legnagyobb nézettséget, január a legkisebbet.
  • Hétfő a legjobb pornónap, vasárnap a legrosszabb.
  • Minden nemzet a belső fejlesztésű pornóra gerjed a leginkább: a franciák a franciákra gerjednek, az angolok az angolokra. Kivétel az USA, ahol a tinédzserek vezetnek, megelőzve még a milfeket is!
  • A legtöbb időt az amerikaiak töltik a Pornhubon, a legkevesebbet a japánok. Minden nemzet esetében nőtt a pornóval töltött idő hossza 2012-höz képest.
  • A mobilpenetráció (!) elérte a 40 százalékot, megközelítve a desktoppornó népszerűséget (50 százalék). A tabletpornó 9 százalékkal sereghajtó.
  • A nagy sportesemények (SuperBowl) és a sorozatok befejező epizódjai (Walkind Dead) képesek akár egyharmadával visszafogni a pornófogyasztást.

phub1

És végül a lényeg: 2013 legnépszerűbb pornóvideói a nézőszám alapján.

Figyelem, az alábbi linkekre csak 18 éven felüli olvasóink kattintsanak. Köszönjük.

1. Farrah Abraham Teen Mom Sex Tape - 12.3 millió néző

2. My Girlfriend is Back - 9,5 millió néző

3. Two Blonde Med Students - 5,3 millió néző

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.