Kövér: Gyurcsány egy gennyedző seb a demokrácia testén

politika
2013 december 28., 21:13

Kövér László házelnök elég erős hangulatban volt ma az Echo TV-ben. Beszélt egy csomó mindenről, például arról, hogy a baloldal régóta riogat azzal, hogy nem lesznek tiszta választások, pedig szerinte még az ellenzéki kétharmad is benne van a pakliban. "ezért mindent el kell követnie a kormányoldal értékrendjét vallónak, hogy legalább egy mandátummal többet szerezzenek", írja a Hír24 részletes beszámolója.

A házelnök szerint "a mostani ciklus végére a gazdasági mutatószámok, eredmények kezdenek úgy alakulni, hogy hitet és reményt adhassanak mindenkinek: megérte az elmúlt négy év küszködése, kínlódása, harca." Nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb ciklusra számít.

Szerinte a baloldali kormányok mindent megtettek azért, hogy rekonstruálják a kommunizmus társadalmi struktúráját. Azt mondta, hogy a társadalmi viszonyok megváltoztatásához, az emberek gondolkodásmódjának megváltoztatásához negyven év kell. Ez akkor ér véget, ha biológiailag is kicserélődik a népesség, vagyis már csak azok élnek, akik a szabadságba születtek.

"Az, hogy van egy Gyurcsány Ferenc nevű képződmény a politikában, amiről csak azért kell beszélni, mert akkora botrány mind a mai napig, hogy itt van velünk. Egy gennyedző seb a demokrácia testén az ő jelenléte" - Mondta Kövér Gyurcsányról. "Ne felejtsük el sosem azt a szégyent, barbárságot, amelyet elkövetett velünk 2004 decemberében (...) Már az is egy kín, hogy róla beszélni kell".

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.