Kövér: Gyurcsány egy gennyedző seb a demokrácia testén

Kövér László házelnök elég erős hangulatban volt ma az Echo TV-ben. Beszélt egy csomó mindenről, például arról, hogy a baloldal régóta riogat azzal, hogy nem lesznek tiszta választások, pedig szerinte még az ellenzéki kétharmad is benne van a pakliban. "ezért mindent el kell követnie a kormányoldal értékrendjét vallónak, hogy legalább egy mandátummal többet szerezzenek", írja a Hír24 részletes beszámolója.

A házelnök szerint "a mostani ciklus végére a gazdasági mutatószámok, eredmények kezdenek úgy alakulni, hogy hitet és reményt adhassanak mindenkinek: megérte az elmúlt négy év küszködése, kínlódása, harca." Nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb ciklusra számít.

Szerinte a baloldali kormányok mindent megtettek azért, hogy rekonstruálják a kommunizmus társadalmi struktúráját. Azt mondta, hogy a társadalmi viszonyok megváltoztatásához, az emberek gondolkodásmódjának megváltoztatásához negyven év kell. Ez akkor ér véget, ha biológiailag is kicserélődik a népesség, vagyis már csak azok élnek, akik a szabadságba születtek.

"Az, hogy van egy Gyurcsány Ferenc nevű képződmény a politikában, amiről csak azért kell beszélni, mert akkora botrány mind a mai napig, hogy itt van velünk. Egy gennyedző seb a demokrácia testén az ő jelenléte" - Mondta Kövér Gyurcsányról. "Ne felejtsük el sosem azt a szégyent, barbárságot, amelyet elkövetett velünk 2004 decemberében (...) Már az is egy kín, hogy róla beszélni kell".