Nagyon-nagyon jó hír vidékről: januártól ingyen lehet parkolni Kunszentmártonban

vidék
2013 december 28., 07:03
comments 1

Én ugyan Kunszentmártontól húsz kilométernyire, Martfűn laktam csak, de soha el nem tudtam volna képzelni, hogy egyszer fizetős lesz a parkolás a Körös-parti kisvárosban. Valószínűleg így voltak ezzel a helyi lakosok is, akik egyszerűen nem voltak hajlandók használni az önkormányzat által kilalakíttatott fizetős parkolóhelyeket a piac környékén. A Cuczi Mihály polgármester vezette önkormányzat végül belátta tévedését, és 2014-től megszünteti a fizetős parkolást a városban. Ezt nevezem én ténytisztelő, felelős, konzervatív politikának.

Üröm az örömben, hogy Cuczi kijelentette: az év végéig viszont fenntartják a rendszert, és a már kirótt pótdíjakat is kíméletlenül behajtják.(MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.