Ilyen hülye betörők NEM létezhetnek, de léteznek

bűnügy
2013 december 29., 20:58
comments 6

Négy betörő szombat este elkövette a világ egyik legnevetségesebb betöréses rablását Los Angelesben. Sorra követték el a hibákat.

photo_camera A történelem legröhejesebb betöréséről itt írtunk

Először is hajnali 2 óra 40 perckor egy olyan házba törtek be, amiben egyébként kamerás megfigyelőrendszer volt telepítve. Így mielőtt bármit megfújhattak volna, már körbevették a rendőrök és a kommandósok az épületet.

Aztán az egyik betörő megpróbált elmenekülni – természetesen azonnal elfogták.

Két betörő maradt a házban (a negyedik betörő elbújt az udvaron), akik ekkor kitaláltak egy zseniálisan hülye menekülési tervet:

megpróbálták áldozatnak tettetni magukat.

A ház egyetlen lakójának ekkor meg kellett kötöznie a két férfit. (Akik valószínűleg fegyverrel vették erre rá.)

A lakó ezután egyszerűen kisétált a rendőrökhöz, és elmondta nekik, hogy bent van összekötve két rabló, akik áldozatnak tettetik magukat. A rendőrök megvárták, amíg a két rabló belefárad a benti várakozásban, és kisétál. Így is tettek, le is lettek tartóztatva.

Az elbújt negyedik betörőt rendőrkutya találta meg.

Mondtam, hogy zseniálisan hülye terv volt. (Gawker)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.