Először nagyon drága lesz a marihuána Colorádóban

életmód
2013 december 31., 14:20

marihuana

Az államban január 1-től bárki vásárolhat füvet az engedéllyel rendelkező boltoktól. Eddig csak azok kaphattak, akiknek az orvos felírta. Az új vásárolók miatt drámai forgalomnövekedést várnak a boltok, és amíg a kínálat fel nem zárkózik a kereslet mellé szinte biztosan nagyon sokba fog kerülni a kábítószer. Jelenleg egy 1 uncia (~28 gramm) fű 48 ezer forintba kerül receptre, recept nélkül az ár ennek duplája is lehet, és 31 százalék adót is fizetni kell a legális marihuána után. (usatoday)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.