Elvtársak! A párt élharcosai a Magyar Csapatban gyülekeznek!

POLITIKA
2014 január 02., 12:28
comments 126

orban level

Levelet kaptak ma a budapesti I. kerület lakói Orbán Viktor hadügyminisztertől és Rogán Antal tábornoktól, a rezsiharc ellen induló magyar csapatok vezetőjével. Illetve nem is magyar csapatok, hanem a Magyar Csapat. Valami azt súgja, hogy ez az izé lesz az új polgári kör, amibe nagyon sürgősen bele kell lépnie mindenkinek, aki igaz magyar, és aki 2014 első hónapjaiban nem tud magának értelmesebb foglalatosságot a politikai kampányolásnál.

A demagóg, pénz-, EU- és értelemellenes levél kétséget sem hagy azzal kapcsolatban, hogy a 2014-es választási kampány a rezsicsökkentésről és az annak megvédésére indított harcról fog szólni. Mert a bankok és a közművek a magyar emberek ellen vannak, annyi a külföldi politkai kapcsolatuk. A levél legfontosabb, legkommunistább mondata egyébként az, hogy

Most az a legfontosabb, hogy megszervezzük magunkat.

Szervezkedni, ébernek lenni, összetartani, figyelmünket lankadni nem hagyni: minden, amihez a boldogtalan, fontoskodó spicliléthez szükség van.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.