A legjobb műfaj mostanában: Youtube-kommentháborúk drámaian előadva

KULTÚRA
2014 január 11., 17:07
comments 11

A Dead Parrot jelenetkezik időnként az utóbbi hónapokban Youtube Comment Reconstruction című sorozatával, és tényleg el vagyok ragadtatva.

A legújabb részben a két hős megrázóan játssza újra szó szerint egy videó alatt folytatott vita szövegét, melyben az egyik kommentelő összekeverte Nelson Mandelát Morgan Freemannel:

És még ennél is nagyobb, korszakos produkció volt még tavalyról egy One Direction-, és egy Justin Bieber-rajongó szópárbajának újrajátszása:

Persze a legjobb az lett volna, ha elhallgatjuk ezt az egészet, lenyúljuk az ötletet és előállunk a magyar változatával.

Istenem, ha mondjuk Mucsi Zoltán és Kovács Lajos adnának elő részleteket 444-es kommentekből!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.