Itt az év legmegrázóbb médiaskandallum-botránygate-mutyija: VV6 Aurélió SOSEM focizott az embé kettőben!

2014 január 12., vasárnap 15:05
59

Valamire való valóságshowsztár expornózós múltjával szokott lebukni vagy befutni, vagy együtt a kettő, VV6 Aurélió Zárójel Huszonkettő Zárójelbezárva, az RTL II új luxusbörtönének frissen beköltözött lakója  megpróbálkozott egy médiatörténeti húzással: pszeudosportkarrier hátán kapaszkodott volna a ki tudja, hová.

A Vízöntő jegyében született, svejci (!!!nyugati ország!) lakóságú Aurelio, gondolom fodbalista imidzsát erősítendő, még kiköpött Dzsudzsák Balázs-fazonra is igazította magát, ha értik, mire gondolok.

Igen ám, de az internet szemfüles népe egy szemvillanás alatt nyakoncsípte az imposztort! A Labdabiztos blog kartotékagyú szerzői megyekettőig fejből vágják a hazai focisták névsorát, és bizony sehogy sem emlékeztek arra, hogy Caversaccio Aurelio Onorato nevű fodbalista előfordult volna a Baja embé kettes csapatában. Mert ezt állította volt ugyanis a notórius konfabuláló villalakó. Utánakerestek, és kiderült: Aurelio a megye egyig jutott, addig is csak U-19-ben. Felnőttek között négy megyehármas és 27 megyekettes meccse volt, ezek közül összesen négyen volt kezdő.

Ezt nevezem én leleplezésnek! Hol van ilyenkor a Soma-díj, hol az a Purlicer?

Ezek után engedjék meg, hogy némi kétkedéssel fogadjuk a Blikk SZTÁRVILÁG rovatának értesülését, miszerint VV6 Aurélió Zárójel Huszonkettő Zárójelbezárva saját bevallása szerint sexmániás, de nagyon durván, halomra keféli a nőket, amerre ját, és egyszer barátai szeme láttára vette el egy lyány szüzességét. Pics or DNH! Vagy GTFO.

Lehet, hogy Aurelio egy kis hazudozós pöcs, de legalább remek dumája van. Idézett a fenti Blikk-cikkből:

Nálam három típusú nő létezik. Én csak úgy hívom, hogy a három K: a kurva, a kaland és a kapcsolat. Bevallom, már jó ideje csak a kalandban és a kurvákban volt részem.

Neki sem egyszerű.

(Nagyonhülyéknek és értelmiségieknek: A VV6 az RTL új, forradalmi valóságsója, ahol már nem SMS-ben, hanem, kapaszkodjanak meg!, APPLIKÁCIÓN körösztül lehet szavazni. Beszarás.)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt