Lesz itt rend! Bíróság elé állítanák a hamis orvosi igazolással kilógó 18 éves iskolást

bűnügy
2014 január 16., 19:05
comments 42

Maradjunk rendőrnyelvben, hogy aszongya: a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Rendészeti Osztálya

nyomozást folytatott hamis magánokirat felhasználása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt

V. Viktor 18 éves pálmonostori lakos ellen. Az egyik helyi iskola képviselője tett feljelentést a rendőrségen, miszerint az intézmény egyik tanulója vélhetően hamis orvosi igazolást nyújtott be osztályfőnökének.

Az egyenruhások által végzett adatgyűjtés során

kiderült, hogy az igazoláson szereplő orvos szülész-nőgyógyászként praktizál. A fiatalember kihallgatásán elmondta, hogy az igazolást az internetről töltötte le és nem vette észre, hogy egy nőgyógyász állította ki. A bravúros nyomozást a rendőrség 2014. január 15-én befejezte,

a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal

küldi meg a Kiskunfélegyházi Járási Ügyészségnek.

Mi itt, a 444 szerkesztőségében csak remélni tudjuk, hogy példás büntetéssel sújtják a megátalkodott bűnözőt. Akármi is lesz az ítélet Schobert Norni és Hajdú Péter Facebook-falán fogjuk követelni a súlyosbítást!

Tényleg, önök mit gondolnak a halálbüntetés mihamarabbi visszaállításáról?

Szerintetek?

Lájk!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.