Így égett be Orbán az Aranylabda-gálán

2014 január 17., péntek 21:04
134

A Futballsznob blog remek szemekkel ismerte fel azt, amit senki más. Orbán Viktor ugyanis még a román-magyarnál is kínosabban viselkedett az Aranylabda díjátadóján. Lerövidítettük a miniszterelnöki égést négy pontba, hogy kevésbé fájjon, és ne kelljen elolvasni az egész posztot. Csak vicceltem, tessék elolvasni az eredetit is, mert nagyon jó.

ZSHkR

Már Orbán belépője sem az igazi. Darabosan mozog, nem köszön a közönségnek, bunkóbb csak akkor lehetne, ha a mobilját nyomogatná bevonulás közben.

e7Lml

Itt egy kis előnye van a miniszterelnök úrnak, mert a díjazottat legalább könnyű felismerni. Bár ne pillantgatna rá úgy, mint egy kis hurkára a csűrdöngölő szünetében.

kcbsc

Nagyon rossz helyezkedés, a miniszterelnök kínosan távol került mindkét csoporttól. Ibrahimovic és Julio Cesar legalább ismerik egymást, Felcsúton viszont még egyik sem játszott, ezért Orbán csak az öltönyös hátakat látja. Aztán úgy áll ott, mint német energiaipari cég a rezsicsökkentés után.

Ss5R7

Az elszúrt bevonulás, átadás és helyezkedés után Orbán valamit menteni próbál a köszönőbeszéddel, de csak kínos tolakodás lesz a vége. Julio Cesar szerencsére kibírja röhögés nélkül, és együtt nyalakodnak, amíg Ibrahimovic Zoltán megköszöni a Puskás-díjat.

A Futballsznob így vonta le a tanulságot: ami hazai pályán kényelmesen elég, az bizony a nemzetközi mezőnyben édeskevés.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt