A Kossuth Rádió egész véletlenül lemelegezte az egyik tüntetőt, aki felmászott a Fidesz-székházra

Média
2014 január 20., 10:34
comments 97

A Kossuth Rádió szerencsére nem hallgatja el az ellenzéki megmozdulásokat. A Kossuth Krónikában most beszámoltak arról, hogy az Együtt-PM aktivistái felmásztak a Fidesz székházának erkélyére, hogy kommunista zászlókat feszítsenek ki a paksi atomerőmű bővítése ellen tiltakozva.

A Krónika külön kiemelte a tüntetők között Rózsa Milánt, akitől összesen két mondatot idéznek. Az egyiket a mostani tüntetésről, a másikat pedig egy korábbi millás akcióról. A második idézett mondat úgy hangzik, hogy "fiatal meleg férfiként jöttem ide felszólalni".

Bár Rózsa vállaltan meleg, különben nem mondta volna el egy csomó ember előtt, ennek semmi köze nincs a mostani tüntetéshez. Teljesen érthetetlen, hogy a Krónika miért ezt találta fontosnak kiemelni. Ráadásul nem is csak véletlen elszúrásról van szó, mert a Híradó ugyanezt emelte ki.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt