Az első dolog, amibe beletörött Ferenc pápa bicskája

ÁLLAT
2014 január 26., 16:13
comments 39

Minden idők egyik legnépszerűbb pápája eddig nem nagyon tudott hibázni, ha szereplésről volt szó. Most sikerült. És nem is kellett hozzá más, csak pár galamb elengedése.

photo_camera AFP PHOTO / ALBERTO PIZZOLI

Két fehér galambot engedett el gyerkekekkel együtt a pápa, amit a béke szimbólumának szánt. Közben tízezren figyelték a Szent Péter térről. Amint elengedték a galambokat az apostoli palota ablakából, két varjú csapott le rájuk.

Az egyik galamb csak pár tollat vesztett, de ki tudott törni, a másikat viszont többször is megtámadta egy varjú. Egyelőre nem tudni, mi lett a sorsa. Ukrajnáért engedte el őket a pápa.

Az akciót itt lehet megtekinteni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt