Ennél kényelmesebben sehol sem vehet heroint

2014 január 30., csütörtök 7:30
1

"Egy játékot szeretnék rendelni."

Ez volt a jelszó, amire egy pittsburghi McDonald's autósokat kiszolgáló Drive Thrujában heroint adtak a vásárlóknak. A kábítószert helyben nem lehetett elfogyasztani, kizárólag elvitelre kínálták.

A pittsburghi rendőrök maguk is tesztelték a szolgáltatást. Odahajtottak a kiadóablakhoz, bemondták a jelszót és vártak. Az eladó, a 26 éves Shania Dennis 82 dollárt kért tőlük, amiből kettőt a kasszába, a maradék nyolcvanat a melltartójába rakott. Majd kiadta a Happy Meales zacskót, amiben a játék mellett tíz pakett heroin volt.

Miután őrizetbe vették, még ötven pakettet találtak nála. Dennist, aki tagadja, hogy bármi köze lett volna a történtekhez, birtoklással és kereskedelemmel vádolják. Amúgy nem ő volt az első lebukott McDonald's-alkalmazott, két hete Pittsburgh közelében, Murrysville-ben is ugyanez történt, csak ott a hamburgerhez csapták a heroint. (Via Gawker)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt