Fideszes képviselő is nyert a lottómilliárdból

POLITIKA
2014 február 01., 10:38
comments 47

Tóth Gábor fideszes képviselő vagyonnyilatkozatában szúrta ki az Index, hogy az egyéb közlendők között szerepel egy lottónyeremény.

lottonyertes

A hatoslottóban azon a héten egy telitalálat volt, azért 954 563 095 forintot fizetett ki a Szerencsejáték Zrt. Az Index megkereste a képviselőt, aki elmesélte, hogy valóban a főnyereményt ütötte meg, de nem egyedül, hanem másokkal együtt. Hogy hányan játszottak, és kik nyertek még, azt Bag polgármestere nem árulta el, mert nem közszereplőkről van szó.

tothAzt nem állítanánk, hogy kenyérre jól jött a nyeremény, a 61 éves Tóth egy kisebb csárda- és egy hotel tulajdonosa. A képviselő a jelek szerint a pénzt nem varrta párnába, mostanra 2,5 milliója maradt készpénzben, ehhez jön még 1,8 millió forint takarékbetétben. (Tavaly ilyenkor csak 1,2 milliós megtakarítása volt. Lenullázta viszont a tavaly még meglévő 2,6 milliós banki tartozását is).

Cége pár héttel a lottónyeremény után vett viszont egy Lexus RX 400H luxusterepjárót, ő maga pedig egy Honda XT 750 motort.

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.