Paks a hazaárulás szimbóluma

POLITIKA
2014 február 02., 14:15
comments 117

Ács Dani riporter költői becslése szerint háromkor már 1200 demokrata tüntetett a paksi bővítés ellen az Alkotmány utcában. Pedig akkor még el sem kezdődtek a tüntetések.

fotó (3)

Elképesztő állapotok uralkodnak odakint. Lehet, hogy elsőre csak esőnek tűnik egy közepesen hideg vasárnapon, de az valójában gyilkos ón, ami az égből hull. Egy pillanatra nem figyelnek, és hopp, máris eltörték valamelyik csontjukat. Ilyenkor nagyon kell figyelni a táplálék és folyadék fokozott bevitelére, mert a szervezet egy olajozottan működő gépezet. Ha nem kap benzint, megáll.

bajnai

Bajnai Gordon már meg is jelent a tömegben. Ő pontosan tudja, milyen fontos a meleg folyadék fokozott bevitele. Ahogy Bauer Tamás is.

bauer

A tüntetés legmenőbb szlogenje valószínűleg a Pakstum lesz. Itt hallották először.

pakstum

Ezután Gyurcsány Ferenc beszélt. Szerinte Orbán hazaáruló, és ennek illusztrálására mértékegységként kezdte el használni az őszödi beszédet. Ezek szerint 10 őszödi beszéd

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.