Dolgok, amikről nem érdemes túl sokat vitatkozni a Parlamentben: a paksi bővítés

POLITIKA
2014 február 03., 16:47
comments 22

Úgy néz ki, hogy öt teljes órát pazarolnak majd a Parlamentben arra, hogy ezzel a marginális kis atomerőmű építéssel foglalkozzanak.

Jávor Benedek írja a Facebookon.

"A paksi bővítéssel kapcsolatos, évek óta tartó sunnyogás méltó betetőzéseként Kövér házelnök és a fideszes többség úgy döntött, hogy a moszkvai paktumról szóló törvényt a házszabály által lehetővé tett legrövidebb idő alatt, időkeretes vitában, öt óra alatt lezavarja. Ez idő alatt kéne egymásnak feszíteni és megvitatni az összes, bővítéssel kapcsolatos érvet, majd dönteni az egészről."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.