Internetes ivójátékot okolnak egy ír tinédzser haláláért

2014 február 3., hétfő 10:26
14

Egy internetes ivójátékot okolnak fiuk haláláért Byrne-ék. a 19 éves Jonny Byrne a Barrow folyóba fulladt. Családja szerint a NekNomination nevű internetes játék miatt. A NekNomination egy ivós játék, már amennyiben a cél az, hogy a játékosok részegen csináljanak valami hülyeséget.

Jonny Byrne részegen a Barrow folyóban akart megmártózni. Holttestét több órás keresés után, vasárnap délelőtt emelték ki.

"Könyörgök minden fiatalnak, gondolkodjatok, mielőtt bármit csináltok. A fiamnak az életébe került ez. Az egész család letört, életünk sosem lesz már ugyanolyan" - nyilatkozta apja, Joe Byrne az ír közszolgálati tévének.

Felhívásához az ír gyerekügyi miniszter, Frances Fitzgerald is csatlakozott. Mint mondta, őt is aggasztják a veszélyek, amiket ez a játék jelent a fiatalokra. A játék szerinte a kortárs nyomás és az alkohol "halálos kombinációja" (Via BBC)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt