Tűvel a bal karjában találták meg Philip Seymour Hoffmant

Egyéb
2014 február 03., 05:54
comments 21
photo_camera Gareth Cattermole / Getty Images For The BFI

Bár hivatalosan még mindig csak gyanítják, hogy Philip Seymour Hoffman túladagolásban halt meg, a TMZ tudósítása szerint a színészt tűvel a bal karjában találták meg. Hoffman lakásán tíz visszazárható fóliazacskót találtak, ebből kettőben heroin volt, a többi üres.

Az egyik zacskóra "Ace of Spades" volt írva, egy másikra a kör ász jelét rajzolták. Általában a heroindílerek szokták hasonló jelzésekkel márkázni a terméküket.

Hoffmannak vasárnap reggel 9-kor a gyerekeivel lett volna találkozója, de elkésett. Ez szokatlan volt, ezért egy aggódó barátja felment a lakására.

Hoffman tavaly májusban önként elvonóra vonult. A színész 2012 előtt 23 éven át tiszta volt, de akkor visszaesett. Amikor tavaly önként bevonult az elvonóra, még csak inhalálta a heroint. Azért vonult be, mert már akkor attól tartott, hogy vissza fog esni, és újra intravénásan fog fogyasztani.

Hoffman hatósági boncolása hétfőn lesz, hivatalosan akkor állapítják majd meg a halála okát. (Via TMZ)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.