Itt a magyarok szocsi szállása, ahol még víz sincs a konyhában

sport
2014 február 05., 12:52
comments 44

A MOB pakolt ki egy videót a Youtube-ra, amin megnézhetjük, milyen szálláson laknak a magyar sportolók az olimpiai faluban. Két sífutó, Szabó Milán és Simon Ágnes mutatják meg, milyenek az apartmanjuk szobái. Eredetileg nem ebben laktak, de a korábbi szálláson nem volt fűtés, és 13 fok volt, úgyhogy kicsit fáztak.

Az új szállásban pedig nem nemenként, hanem sportáganként osztották el a szobákat (erről a magyarok döntöttek, valószínűleg nem volt muszáj). Cserébe ott van a patyomkin-konyha, ahol nincs bekötve a víz és nem működnek a sütők. Sőt, pohárból is csak kettő van.

A kinti állapotokra már az újságírók is panaszkodtak. Volt, akinek a holtele felépült ugyan, de még nem volt lobbija, ezért a tulaj szobájában tudott becsekkolni. A CNN öt hónapja foglalt 11 szobát, amiből egy lett kész. Ahol van víz, ott nem iható, és volt, hogy megkérték a lakót, az arcára semmiképp ne öntsön belőle, mert valami durva cucc van benne.

Ja, igen, és még csúnya ruhákat is kell hordaniuk. Pénteken kezdődik az olimpia.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.