Ezt csinálta Orbán Viktor, miközben a parlament Paksról szavazott

POLITIKA
2014 február 06., 13:52
comments 9

Magyarország miniszterelnöke sajnálatos módon lemaradt a paksi bővítés parlamenti szavazásáról, de még jobban sajnálhatja, hogy lemaradt Szél Bernadett és Ertssey Katalin vijjogós performanszáról, ami az elmúlt évtizedek legkitartóbb és egyben leghangosabb parlamenti tiltakozó akciója volt.

Orbán Viktornak eközben egy másik csatában kellett helytállnia: a szegedi szuperlézer alapkövét tette le, mint azt az MTI bizonyító értékű felvétele bizonyítja.

Orbán Viktor; Németh Lászlóné

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.