A 4K! tágítja a kampányolás határait: Izrael-kritikus rabbinövendéket indít a Belvárosban

2014 február 7., péntek 11:06
28

A Negyedik Köztársaság párt bemutatta a budapesti egyéni jelöltjeit, akiknek az átlagéletkoruk 30 év. A párt egyelőre nagyon messze van bármiféle küszöbtől, de már több akcióval is sikerült megragadniuk a közfigyelmet (ha van olyan). Például, amikor az elnök elszívott egy füves cigit a NAV előtt, amit később újra célba vettek.

Most újra nagyot dobtak: bejelentették, hogy Izrael-kritikus rabbinövendéket indítanak a Belvárosban.

Az I. és V. kerületet, a VIII. kerület körúton belüli részét és a IX. kerület belső részét egyesíti. Míg a Fidesz Rogán Antalt, a baloldali összefogás Juhász Péter helyett Kerék-Bárczy Szabolcsot, az LMP Schiffer Andrást, a Jobbik Hegedűs Lórántnét indítja, a 4K! Langer Ármint küldi harcba.

Fotó: 4K!

Langer a Potsdami Egyetemen hallgat zsidó teológiát és a berlini rabbiszemináriumon rabbijelölt. Több emberjogi és rendszerkritikus civil szervezetben vett részt önkéntesként, és ő a kétes hírű Magyar Fokhagymafront alapítója. Mint mondta:

„Különösen fontosnak tartom a bevándorló-ellenességről, az iszlamofóbiáról és az izraeli politika kritikus szemléletéről való nyilvános gondolkodást.”

A jelöltek névsora itt található.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt