Itt még kereste a kamerát a Bajnai-ellenes bohóc

POLITIKA
2014 február 08., 08:47
comments 48

Pénteken rohant rá Bajnai Gordonra és stábjára egy bohócnak öltözött férfi Hatvanban, erről itt írtunk. Az erős testalkatú, közel 190 centi magas férfi esernyőt lóbálva támadt Bajnai Gordonra, közölte akkor az Együtt.

Az eset után egy operatőr követte a bohócot, aki őt is megtámadta, amikor észrevette, hogy filmezik:

A 60tv videóján az is látszik, hogy korábban még kifejezetten kereste a kamerát. Amikor beállt az ellentüntetők közé, integetett és szerepelt:

Azt továbbra sem tudjuk, ki volt a bohócnak öltözött férfi, és mi volt a célja az akcióval, az Együtt mindenesetre Orbán-hű aktivistának nevezi őt és "vizsgálják, hogy jogi útra tereljék-e az ügyet".

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.