Anarchokommunisták akarják megdönteni a demokráciát március 15-én. Add tovább!

POLITIKA
2014 február 9., 16:00
comments 54

Öles léptekkel halad tovább a chemtrail meg az Echelon szintű összeesküvés elméletek irányába Bencsik András. A Demokrata főszerkesztője megtalálta az összefüggést az arab tavasz, a kijevi zavargások és a Párbeszéd Magyarországért aktivistái között. A "szervező" erő az

anarchia

amivel a demokratikus berendezkedést támadják. Már főleg itthon, mert az arab országok között sok helyen nincsen demokrácia.

"A magyar állam védtelen az anarchisták támadásaitól. Ez nagyon veszélyes állapot, súlyos fenyegetést jelent. Az anarchisták ugyanis általános támadásra készülnek. A támadás lehetséges időpontja: március 15."

Az anarchisták most a Sándor-palota erkélyén jelentettek éppen súlyos fenyegetést. Azért elég ügyetlenek, hogy a nagy, március 15-i általános támadás előtt egy ilyen bénácska erkélyre mászással veszélyeztetik az egész meccset. Vagy lehet, hogy pont ezzel akarják elaltatni a gyanakvásunkat? Éberség barátaim!

"Ha ezek az emberek ugyanezt a washingtoni Fehér Házzal teszik, az őrség lelövi őket... Hol volt a Terrorelhárítási Központ? Miért nem volt képes megvédeni a közintézményeket? (...) Úgy tűnik, ahol erős az állam, erős a demokrácia, s ahol gyenge, ott gyenge a demokrácia is, mely az anarchisták támadásaitól akár össze is omolhat."

Emberek, akik attól tartanak, hogy három PM-es aktivista akciójától összeomlik a magyar demokrácia. Ha ez egy reális veszély, akkor nem ciki megoldásokat kölcsönözni például az Észak-Koreai demokratikus hagyományok közül. Mert ott elég erős az állam, és az ellenzéki aktivisták sem mászókáznak közintézményeken.

Bencsik hipnotikus sorai mellé egy képgalériát rakott. Mindenféle támadó anarchisták láthatóak a képeken.

Az egyik különösen erős fotónak az a címe, hogy Szíria.

nemsziria

Kicsit fura rajta a sok egyiptomi zászló. Vagy ahhoz képest nem is annyira fura, hogy a kép 2011-ben készült Egyiptomban.

De nézzük el ezeket az apróságokat. Bencsiket a jó szándék vezérli, ezek az anarchisták meg nagyon hasonlítanak egymásra.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt