https://444.hu/assets/lufi.jpg

Az utolsó napra végképp megőrült a parlament

POLITIKA
2014 február 13., 09:14
comments 86
  • Lufik.
  • Lézer.
  • Kidobott zászló.
  • Magyar országgyűlés.

Csütörtökön búcsúzik egy utolsó üléssel a felejthetetlen 2010-2014-es parlamenti ciklus, a hangulat pedig méltó az elmúlt négy évhez.

Alig keződött el az ülésnap, máris két csodálatos akcióról jött hír.

Az Együtt-PM politikusai narancsszínű lufikat engedtek el az ülésteremben a Hír 24 hírműsorának videója szerint:

A lufikra papírokat kötöttek, amikre a Fidesz ígéreteit írták fel.

photo_camera Fotó: PM Facebook

Jakab István levezető elnök szerint a lufik veszélyt jelentenek a képviselőkre, ezért büntetést helyezett kilátásba. "Idióta anarchisták!" - hangzott el a fideszes padsorokból, írja a hvg.hu.

A parlamenttől búcsúzó Vágó Gábor pedig tumblerén arról írt:

"a Jobbik képviselők lézeres világítós tollat kaptak búcsúzóul a frakciótól, most random képviselőkön villog a piros pötty, mintha mesterlövészek vadásznának a politikusokra".

De nem ez volt a Jobbik legnagyobb húzása: képviselőjük, Gaudi-Nagy Tamás a Facebookon büszkén számolt be arról, hogy eltávolította az EU-zászlót az ülésteremből, majd kidobta az ablakon.

photo_camera Fotó: Gaudi-Nagy Tamás Facebook

Szél Bernadett LMP-s képviselő esernyővel szólalt fel.

szelbernadett

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.