Gyász: Nem engedélyezik a Hajógyárin a záróbulit!

2014 február 15., szombat 8:12

Egyszerre kezdtem könnyezni, és feszült meg a hasizmom. A gyász és tehetetlen düh dolgozik bennem. Gondoltam, hogy ordítok egyet és kirohanok a konyhába, de inkább megírom!

Az amúgy is szomorú történet még szomorúbban folytatódik és méltatlanul érhet véget. A Hajógyárin üzemelő szórakozóhelyek ezen a hétvégén nyitottak volna ki utoljára és adtak volna teret az utolsó féktelen partynak. Erre itt a gyász gyásza, ez jelent meg az esemény facebook oldalán:

Annak ellenére, hogy rendelkezünk a 11.269 fő egyidejű tartózkodására vonatkozó összes érvényes Működési Engedéllyel, a pénteken a helyszínre érkező hatóság azt közölte, nem járul hozzá a rendezvény megtartásához.

Szerintük a hatóság azért nem engedi megtartani a bulikat, mert azok egyben, a négy szórakozóhelyre vannak meghirdetve. A helyeknek egyenként van engedélyük, de az össznépi dinomdánomhoz nincs. A szervezők értetlenül állnak a helyzet előtt, eddig több mint négyszáz ember dolgozott, hogy ma estére újra a régi fényében pompázzanak a Vizo-birodalom egykori ékkövei. A szervezők ígérik, hogy végigviszik a rendezvénytartáshoz szükséges engedélyezési eljárást, hogy valamikor a közeljövőben megtartassák az Utolsó Nagy Tánc fesztivált.

Kedves Barátaink!
Azért is mutassuk meg, hogy él a Partinép és ha akarunk menni valahova, akkor el is megyünk! Pár hét múlva még többen összegyűlünk, egy még nagyobb rendezvényre, az ÉV FESZTIVÁLJÁRA!!!