Kampánykisfilm battle: Kerék-Bárczy Szabolcs vs. Vona Gábor

14!
2014 február 18., 12:39
comments 7

Újra csúcson a hazai filmgyártás!

Itt van két bomba választási kisfilm a győzelemért, de talpon csak egy maradhat! A DK-s Kerék-Bárczy Szabolcsot eresztjük össze a jobbikos Vona Gáborral.

Most az egyszer lényegtelen, hogy melyikük hol áll a pártjuk hierarchiában, mert itt a két stílus csap össze. Melyik a hitelesebb?

Kerék-Bárczy Szabolcs Szomszédokot idéző, andalító gitárszóra, tengerimalachoz méltóan keményen előadott beszélgetése a KFT-s Bornai Tiborral?

Vagy az eleszdéeszesedett Jobbikot vezető Vona Gáboré, aki teljesen elvárosiasodva, az aláírásgyűjtő napjának veretését electróval és mátrixos betűkkel mutatja be.

Szavazz mouse-szal!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.