És azt ismerik, hogy a békemenetesek bírálják a kormányt?

A CÖF vezetősége egy olyan párhuzamos univerzumból jelentkezik, ahol ők nem a hatalomhoz dörgölőző nyaloncok, hanem a valódi civil kontroll letéteményesei, akik a közjó érdekében befolyásolják a kormányt. Ebben a szellemben invitálnak a március 29-i vonulásra.

Tisztelt Támogatóink, Szellemi Honvédők és kedves Barátaink!

Az elmúlt négy év során a magyarországi civil társadalom aktivitása fokozódott és rájöttünk arra, hogy közösségeink feladata (...) a négy évre birtokba adott hatalom civil kurázsival történő kontrollja, amelyhez ajánlásokat és bírálatokat is intéztünk. A regnáló kormány egyre szélesebbre tárta ki az együttműködés kapuit, elkezdődött a nemzeti konzultáció, eredményeként nem csak a törvényalkotás munkájában, hanem természetes módon a nemzetstratégia végrehajtásában is részt vehettünk. (...) A Civil Összefogás Fórum, a Civil Együttműködési Tanácskozás, a Szellemi Honvédők és a Békemenet közös tábora Európának is példát mutat arról, hogy a civilek miként befolyásolhatják a választási ciklusok között is a hatalmat annak érdekében, hogy a közjó elsődlegességét helyezzük célkeresztbe. 2014. március 29-én ismét indul a Békemenet azzal a céllal, hogy a magyar-magyar kiegyezést és a társadalmi békesség szükségszerűségét hirdetve tovább folytathassuk a nemzet építését, megvédve nemzeti szuverenitásunkat, megőrizve identitásunkat és elérjük, hogy az Európai Unió egyenrangú nemzetként tekintsen ránk.

 

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.