Ukrajna védtelen, az illetékesek elmenekültek

külföld
2014 február 23., 13:49
comments 24

Irányítás nélkül maradt az ország, létfontosságú objektumok, például a nukleáris létesítmények és a vízerőművek is védelem nélkül maradtak, nyilatkozta a Rosszija 24 orosz állami hírtelevíziónak Valentin Nalivajcsenko, a titkosszolgálatok tevékenységének ellenőrzésével szombaton megbízott ellenzéki politikus.

Állítása szerint az ukrán titkosszolgálat, az SZBU vezetői "önkényesen elhagyták szolgálati helyüket, kikapcsolták telefonjaikat és valahol bujkálnak". (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.