10 magyar étel, amiért megőrül a világ és 10 magyar kommentelő, aki megőrül Orbán Viktorért

POLITIKA
2014 február 26., 08:10
comments 75

Egy ilyen kis országnak, mint a mienk, amit a történelem vihara tépett ezer éven keresztül, szinte isteni mannaként érkezett a Buzzfeed cikke. Végre a világ is felfigyelt arra, hogy a magyar gasztronómiának nem a gyorséttermekkel egy kategóriában van a helye. A magyar gasztronómia ennél több. Has és haza, nemzet és pocak.

Orbán Viktor miniszterelnök okos ember. Megérti, hogy egy sokat szenvedett kis kárpát-medencei országnak mennyire jól jön ez. Ki is posztolta Facebookra. A bátor döntés tiszteletére készítettük el ezt a válogatást a kedvenc magyar ételeinkból, amikért megőrül a világ, és a kedvenc kommentelőinkből, akik megőrülnek.

miajo

1

a

2

i

4

h

5

g

6

f

7

e

8

d

9

c

11

b

10

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.