Mozgosít a kárpátaljai Jobb Szektor is

külföld
2014 március 02., 06:16
comments 3

A szélsőjobboldali csoportok ernyőszervezeteként működő Jobb Szektor (PSZ) egész vasárnap várja önkéntesek jelentkezését Ungváron. Amennyiben van engedéllyel tartott fegyverük, akkor meg főleg.

A szombat éjjel megjelent közleményben azt írták, hogy akik "készek a PSZ zászlaja alatt a haza védelmére kelni", hogy bakancsban, terepszínű ruhában, hátizsákkal, két napra elegendő élelemmel, készpénzzel és engedéllyel tartott fegyvereikkel együtt jelentkezzenek Kárpátalja megyei kormányzati épület előtti téren létesített toborzóhelyen.

A PSZ központi törzse szombaton szólította fel sürgős mozgósításra minden helyi szervezetét, válaszul arra, hogy az orosz felsőház engedélyezte az orosz fegyveres erők ukrajnai bevetését. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.