Alig érkezett meg Magyarországra az új őrület, máris félreértik a normcore-t

életmód
2014 március 6., 9:54
comments 19

Még szinte meg sem jelent a 444-en a normcore-t bemutató, alapos, fontos és okos írás, máris támadások érik a szimpatikus trendet. Ami a legszomorúbb, a támadás maguktól a feltalálóktól érkezik, akik azt állítják, hogy a normcore egyáltalán nem azt jelenti, hogy úgy öltözködsz, mint a többiek.

"A normcore lényege, hogy egy nagy versenyre öltözhetsz NASCAR-kabalafigurának, aztán estére átöltözhetsz raverruhába a hosszú drogos buliba. A normcore a végtelenül rugalmas, napfényes kisajátításról szól"

- írta egy Los Angeles-i újságíró, Christopher Glazek, és az írást egyetértése jeléül kitette a Facebookra a K-Hole nevű trendügynökség, ami feltalálta a szót.

A normcore egyébként az ameriaiakat már annyira idegesíti, hogy eltávolítására külön Chrome-kiegészítőt hoztak létre. Amit egyébként úgy hívnak, hogy

No More Normcore

További részletek a normcore sorsának alakulásáról a Dazeden.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt