Nagy Vagy: Beatles vagy Stones?

Csakis a Beatles

A XX. század legsikeresebb zenekara. A popzene minden területén lealázta a Stonest, lemezeladásokat, hírnevet, amerikai sikereket tekintve, és persze a dalaik is sokkal jobbak voltak. Ráadásul amíg a Rolling Stonesban művészeti iskolások játszották a kemény rockereket, addig a Beatles valódi kemény munkásgyerekekből állt. Ja, és a Rolling Stones első slágere, az I Wanna Be Your Man is John Lennon és Paul McCartney szerzeménye. További erény, hogy a nyugdíjas Jaggerékkel ellentétben időben, 10 év után „föloszlott a Bitlisz”. Hallottátok?

- Herczeg Márk

Csakis a Stones

Rock and roll egyenlő lázadás. Márpedig ahogy azt Földes Kiábrándult László is megmondta, a Stones a lázadás, a Beatles meg a konzervatív, öltönyös, frizurás tempó, és én ebben a kérdésben inkább hiszek Földes Kiábrándult Lászlónak, mint bárkinek a világon, beleértve Paul McCartney-t. A Beatles az legfeljebb zene, de nekem a zene az ne zene legyen, hanem életérzés, halálfejes gyűrű és kurva sok drog. Ha még ez sem lenne elég, akkor két hathatós érvvel szeretnék örökre véget vetni a bitlisz-sztonsz-vitának. Az egyik George Harrison. A másik Ringo Starr.

- anarki

// ]]>

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.