S. Ábel nyolc évet is kaphat

bűnügy
2014 március 13., 08:58
comments 8

Vádat emeltek a S. Ábel ellen, aki tavaly augusztusban a Móricz Zsigmon téri McDonald'sban többször is a mennyezetbe lőtt, írja az Origo. A vád lőfegyverrel való visszaélésről és más bűncselekményekről szól. Most előzetesben van, az ügyészség 2 évtől nyolc évig terjedő büntetés kiszabását kéri bíróságtól.

S. Ábelt korábban a Fővárosi Törvényszék emberölés előkészülete és más bűncselekmények miatt elítélte első fokon, nem jogerősen két és fél évre. Annak az eljárásnak az adatai szerint 2006 és 2010 között a budapesti Eötvös Loránd Tudományegyetem jogi karának hallgatójaként több diáktársa megölését tervezte. Ügyéről részletesen itt írtunk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.