Zavar, hogy a te nevedben csaltak a választáson? Itt a megoldás!

POLITIKA
2014 március 13., 11:26
comments 33

Ahogy az most már közismert, a 2014-s parlamenti választásokon minden eddiginél több párt indul. Valószínűsíthető, hogy ezek közül több is csalással szerezte meg az induláshoz szükséges aláírásokat. Erről a 444 is több cikkben szállított elég egyértelmű bizonyítékokat.

Mindezek ellenére a választásért felelős szervezetek, így végső soron a magyar állam, nem foglalkoznak a potenciális visszaélések vizsgálásával. A TASZ ezért most úgy döntött, hogy megpróbálnak a szavazópolgárok segítségével utánajárni a csalás részleteinek.

Közzétettek egy dokumentumot, amelyet kitöltve bárki, aki úgy érzi, hogy jogosulatlanul éltek vissza az adataival, engedélye nélkül szerepeltették nevét valamelyik kamupárt támogatói közt. Abban bíznak, hogy ebben az esetben a Nemzeti Választási Iroda kénytelen lesz valóban kivizsgálni, hogy ki és hogy csalt.

A csalás jelentéséhez szükséges mintalevelet és kitöltési útmutatót innét töltheti le a jobb felső sarokban lévő Download gomb megnyomásával

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt