Zavar, hogy a te nevedben csaltak a választáson? Itt a megoldás!

POLITIKA
2014 március 13., 11:26
comments 33

Ahogy az most már közismert, a 2014-s parlamenti választásokon minden eddiginél több párt indul. Valószínűsíthető, hogy ezek közül több is csalással szerezte meg az induláshoz szükséges aláírásokat. Erről a 444 is több cikkben szállított elég egyértelmű bizonyítékokat.

Mindezek ellenére a választásért felelős szervezetek, így végső soron a magyar állam, nem foglalkoznak a potenciális visszaélések vizsgálásával. A TASZ ezért most úgy döntött, hogy megpróbálnak a szavazópolgárok segítségével utánajárni a csalás részleteinek.

Közzétettek egy dokumentumot, amelyet kitöltve bárki, aki úgy érzi, hogy jogosulatlanul éltek vissza az adataival, engedélye nélkül szerepeltették nevét valamelyik kamupárt támogatói közt. Abban bíznak, hogy ebben az esetben a Nemzeti Választási Iroda kénytelen lesz valóban kivizsgálni, hogy ki és hogy csalt.

A csalás jelentéséhez szükséges mintalevelet és kitöltési útmutatót innét töltheti le a jobb felső sarokban lévő Download gomb megnyomásával

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.