Ekkorát rég nem dobtak magyar színészek vagy magyar reklámosok

KULTÚRA
2014 március 25., 21:12
comments 90

Ilyen még nem volt Magyarországon. A budapesti Katona József színház társulata egyszerre készített kiváló reklámot a színháznak és hozott össze valamit, ami tökéletesen összeházasítja a színészszakma és az internet legfontosabb tartópilléreit.

katona_onodi_gratula

A még egészen friss gifszinhaz.hu oldalra több tucat animált gifecske került fel, amelyen a társulat tagjai, köztük olyan A kategóriás színészek, mint Kulka János és Ónodi Eszter adnak elő úgynevezett internetes mémeket. És a többségük egészen fergetegesre sikerült.

Nem egészen világos, hogy ez mi akar lenni, de a legvalószínűbb, hogy valamiféle reklám a Katonának, amelynek készítői joggal számíthatnak arra, hogy ez az egész vírusként fog terjedni, és hogy mostantól kezdve fél Magyarország ezeket a képecskéket fogja küldözgetni egymásnak. Akár azt akarja üzenni a Facebookon, hogy unja az életet, akár emailben küld szét bulimeghívót, akár a barátjának/barátnőjének könyörög szexért.

Ez a 13 kerdvencünk, de tényleg nagyon nehéz volt válogatni, olyan erős az anyag.

13. Kulka Jánosnak bejött az élet

katona_kulka

12. Fizetésnap Tasnádi Bencénél

katona_tasnadibence_fizu

11. Léci Nagy Ervintől

katona_nagyervin_leci

10. A társulatnak megvan rólad a véleménye

katona_tarsulat_pfffff

9. Ne fáraszd Ónodi Esztert!

katona_onodi_faraszto

8. Rajoskodás Rajkai Zoltánnal

katona_rajkaizoltan_raj

7. Hát OK, üzeni Elek Ferenc

katona_elekferenc_hatok

6. FUJJJJ Keresztes Tamástól

katona_keresztestamas_fujjjj

5. Flört Tasnádi Bencével

katona_tasnadibence_flort

4. Rajkai Zoltánt egyáltalán nem érdekli

katona_rajnaizoltan_nemerdekel

3. MI VAAAAAAAAAAAAAAAAAAN????? kérdi Ónodi Eszter

katona_onodi_what

2. Bulika  a társulattal

katona_tarsulat_bulika

1. Jordán Adél twerkel, sőt, egyenesen twerköl örömében

katona_adel_twerk

És ezeken a gifeken csak dobni fog, amikor elszabadulnak, és internetes népművészek serege firkálja össze, szerkeszti át, vagdossa ki darabjaikat, hogy létrehozzák a saját műveiket.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.