Kunhalmi Ágnesnek nincs diplomája

A szocialista képviselőjelöltről a Lőrinci blog írta meg, hogy nincs diplomája, és miután a blog efelől érdeklődött, választ nem kaptak, viszont átírták Kunhalmi végzettségét az MSZP honlapján.

Előtte

A Wayback Machine megmutatja, hogy nézett ki Kunhalmi oldala korábban.

kunhalmi előtte

Utána

kunhalmi utána

Kunhalmi Ágnes a Magyar Nemzetnek azt mondta, hogy (amikor a Simon-ügy után a budapesti 18. kerületben a baloldali összefogás jelöltje lett) egyértelműsítették az önéletrajzában szereplő adatait, mert korábban csak a két egyetem volt feltüntetve a tanulmányok között, és szerinte ez okozhatta a „félreértést”. Kunhalmi azt is mondta: soha sehol sem állította, hogy meglenne a diplomája vagy a nyelvvizsgája, és több fórumon egyértelművé tette már, hogy a papír megszerzése folyamatban van.

Másfél hete még ezt mondta magáról a life.hu-nak:

„Szegedre jelentkeztem kommunikáció szakra, természetesen Budapesten maradva, majd két év után már politológiára is jártam az ELTE jogi karára. Innentől a két egyetemet párhuzamosan végeztem.”

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.