Korunk legújabb megbuggyant színésze, Seagal is Putyin nagy barátja

a hetedik művészet
2014 március 29., 11:04
comments 83

Gerard Depardieu már a múlt, itt van nekünk az ember, aki egykor híres akciósztár volt, de a VHS-kazetták soha nem kopnak meg Kelet-Európában, Nyugat-Ázsiában.

photo_camera Fotó: AFP

Steven Seagal egy szovjet harcművészeti centrumot ment átadni Oroszországba, ahol véletlenül összefutott Vlagyimir Puytin elnökkel is. Az a legkevesebb, hogy a Krím megszállása szerinte teljesen rendben van, Putyin szerinte a világ legnagyobb vezetője. Attól tartok, hogy ha - ahogy célzott rá - tényleg fel akarja venni az orosz állampolgárságot, akkor mégsem lesz kormányzó Arizonában. Viszont csak lesz valami film, amikben eljátszik egy rosszarcú kozákot.

Putyinnal mostanában kevesen fotókodnak szívesen, legutóbb hírességgel akkor láttuk, amikor az adócsalás vádja miatt megsértődött Depardieu tavaly nála járt, hogy átvegye az orosz útlevelét.

photo_camera Fotó: AFP

Nézegessen további hírességeket Vlagymirral a középközeli múltból, amikor csak kicsit volt kellemetlen a közös fotó.

photo_camera Van Damme-mal Szocsiban, még Krím és a Volvo-reklám előtt, 2010-ben. Fotó: AFP
photo_camera Putyin és Di Caprio a tigrisek megmentésére szövetkeztek 2010-ben Szentpéterváron. Aztán jött a Krím és nem jött az Oscar.
photo_camera Itt most nem Depardiue a lényeg, hanem Sharon Stone, Szentpéterváron, múzeumban, 2010-ben. Fotó: AFP
photo_camera A Moszkvai Filmfesztivál vendégei, Jack Nickholson és Peta Wlison Putyinnal 2001-ben. Fotó: AFP

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.