A Fidesz szerint nincs Rogán-ügy

2014 április 1., kedd 12:48
65

Mit gondol a párt arról, hogy Rogán Antal nem tüntette fel vagyonának egy részét vagyonnyilatkozatában?

- kérdeztük a Fidesz szóvivőjét, Zsigó Róberetet.

Fotó: Botos Tamás

"A szocialisták ki sem látszanak a bűncselekményekből, ennek ellenére kétségbeesetten és alaptalanul vádaskodnak, hogy eltereljék a figyelmet arról, hogy minden nap kinő egy titkos szocialista bankszámla. Rogán Antal egy lakásbővítésen van túl, és az ezzel járó változást vezette át szabályosan vagyonnyilatkozatába Ez egy teljesen más súlycsoport, mint az, hogy a szocialisták alelnöke Graztól Zürichig százmilliókkal furikázott."

zsigo_robert_5

"Nincs Rogán-ügy"

- mondta sajtótájékoztatója végén Zsigó.

A lakásbővítésről szóló részt ugyanakkor legfeljebb a történetnek azt a részét magyarázza, hogy a második módosítás során Rogán 36 négyzetméterrel, egy télikerttel és a lépcsőház egy részével bővítette lakását.

Ingatlanvagyona megkétszerezésekor ugyanakkor semmi ilyesmi nem történt. 2009-ben megvett egy lakást, ami mindig is az övé volt, de az utóbbi években végig csak 50 százalékos tulajdonrészt tüntetett fel ebben. Múlt héten eszébe jutott, hogy valójában 100 százalékban az ő tulajdona.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt