Elvált Putyin

külföld
2014 április 02., 08:54
comments 52

A Kreml közölte, hogy már hivatalosan is elvált Vlagyimir Putyin a volt feleségétől, az 56 éves Ljudmila Alekszandrovna Putyinától – írja a The Moscow Times. Az orosz államfő hivatalos életrajzában már nem említik Ljudmilát, csak a két lányukat, Mariját és Jekatyerinát, de egy hosszabb változatban még mindig megtalálható a volt feleség, és nincs arról említés, hogy elváltak volna.

photo_camera Putyin és a felesége 2000-ben (Fotó: kremlin.ru)

A válást tavaly júniusban jelentették be, és Putyinhoz közelálló források szerint a 60 éves elnök a 30 éves Alina Kabajeva sportgimnaszta miatt vált el. A ritmikus sportgimnasztika olimpiai bajnoka Putyin pártjának parlamenti képviselője, akiről évek óta terjedt a Kremlben, hogy az államfő szeretője. A Kreml ezt továbbra sem erősítette meg, hogy Putyinnak lenne barátnője, szerintük ez az államfő magánügye.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.