Na, mit gondol, kinek kampányolnak ezek a lányok?

2014 április 4., péntek 12:30
84

Szili Katalin és a Közösség a Társadalmi Igazságosságért nevű _párt_ sortba és kivágott pólóba öltözött, 20 év körüli lányokkal próbálja meggyőzni potenciális választóit szakmai programjuk létjogosultságáról. A lányok az Andrássy út és Bajcsy-Zsilinszky út sarkán mossák le az arra járó autósok szélvédőjét, közben pedig valószínűleg egy igazságosabb végrehajtási törvény szükségességéről győzködik a sofőröket. Érthetetlen, hogy miért álltak meg itt. Minden pirosnál lehetne spontán párnacsata, vagy véletlenül egymásra önthetnének egy befőttesüveg mézet.

Kaptunk fotót is.

2454033190eb21b375704929d047fb22

Ez a kép is a 444 választási alkalmazásába, a 14!-be érkezett.

Be lehet küldeni vele képeket, videókat, névvel és anonim módon is. Olyankor mi sem tudjuk, hogy honnan érkezik a beküldött tartalom, szóval a beküldő személyazonossága biztonságban van.

Itt írunk róla. hogy hogy működik ez az egész, meg hogy miért.

Küldjenek még ilyeneket! Nyerni is lehet egy wellness-hétvégé egy négycsillagos magyarországi szállodában! A szallodak.hu jóvoltából.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt