Órabérért agitáló középiskolások listával a kezükben járnak házról házra

POLITIKA
2014 április 06., 10:03
comments 90

Középiskolás diákokat béreltek fel Újlipótvárosban, hogy szavazásra buzdítsanak. Négy gyerekkel beszéltem, ők azt mondták, ötszáz forintos órabérért agitálnak, és a Fidesztől kapják a pénzt.

csalas2

Cím- és névlista alapján járnak házról-házra, de csak kapucsengőn szólnak fel. Pedig lehet, hogy jobban tennék, ha felmennének, mert így nagyon úgy fest, hogy nem tartják a 150 méteres kampánycsendet: mint a fotón is látszik, tőlük legfeljebb 20 méterre, az utca túloldalán van a Gárdonyi Géza általános iskola, ahol épp szavazás zajlik.

csalas4

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.